Påmelding og betalingsvilkår

VILKÅR FOR PÅMELDING OG BETALING FOR KURS SOM KJØPES PÅ NETT

De fleste av våre kurs, foredrag og webinarer har betaling med kort på nett.

 • Vi bruker en sikker betalingsløsning via Stripe. Her kan du trygt betale med kortet ditt.
 • Påmeldingen er økonomisk bindende.
 • Avmelding på kurs, foredrag og webinarer betalt med kort på nett: Kursavgiften er kun refunderbar ved fremvisning av enten legeattest (eier) eller  veterinærattest (hund) før kursstart.
 • Klippekort:Ingen refusjon, men kortet kan benyttes av andre dersom du ønsker å gi bort/selge resterende klipp.
 • Privattimer og konsultasjoner:Faktura sendes på epost. Dersom betaling ikke er mottatt i henhold til forfall vil timen automatisk ansees som avbestilt
 • Hundetrenerutdannelsen: se punkt 7 i reglementet.

Innlandet Hundesenter forbeholder seg retten til å avlyse kurs som har færre enn 4 deltakere 2 virkedager før kursstart. De allerede påmeldte deltakerne får da valget mellom å få refundert kursavgiften eller få tilbud om et annet kurs.

ANGRERETT

Ved kjøp av dette produktet får du umiddelbar tilgang til tjenesten. Det er ingen angrerett ved kjøp av nettkurset. Innholdet i kurset kan lastes ned eller strømmes direkte fra internett og er dermed unntatt fra angreretten ref. LOV-2014-06-20-27 kap. 6 §22. Mer om dette finner du her i Lovdata.

OPPMØTE OG BETALING/REFUSJON

 • Dersom deltakeren ikke har mulighet til å møte på en eller flere treninger, kan en dessverre ikke automatisk forvente å få tatt igjen dette på neste kursrunde.
 • Kursavgiften tilbakebetales ikke etter påbegynt kurs. Opplever deltaker utfordringer i forhold til kurset må dette tas opp umiddelbart med kursholder eller annen ansatt hos Innlandet Hundesenter og vi vil eventuelt tilby en alternativ løsning dersom det er mest hensiktsmessig. Det er deltakers ansvar å sørge for at en melder seg på kurs som passer for seg og hunden sin i forhold til forkunnskaper og behov. Vi hos Innlandet Hundesenter gir svært gjerne utfyllende informasjon om kursinnhold og krav til forkunnskaper før en melder seg på kurs.
 • Om du eller hunden blir rammet av sykdom i løpet av kurset kan du mot fremvisning av legeattest (eier) eller veterinærattest (hund), få ta igjen resterende kursdager på neste kurs.
 • Får tispen din løpetid i løpet av kurset ta kontakt med kursleder. Se mer om løpetid under generell informasjon nedenfor.
 • Ved innstilt kurs vil Innlandet Hundesenter tilbakeføre kursavgiften i sin helhet innen 3 virkedager etter bekreftet innstilt kurs.

Noen av våre kurs har økonomisk bindende påmelding* og faktura vil bli tilsendt på mail.

* På disse kursene er det ikke mulig å avbestille, og om du ikke møter, må du likevel betale for kurset. Plassen kan videreselges.

For hundetrenerutdannelsen gjelder egne betalingsvilkår.

Leie av lokaler

AVBESTILLINGSREGLER:

Drop-in timer:
100 % refusjon ved avbestilling innen 1 uke før timen.
50 % refusjon ved avbestilling innen 48 timer før timen.
Ingen refusjon ved avbestilling senere enn 48 timer før timen.

(Bestillingen kan overtas av andre som du på eget initiativ ordner selv).

Alle andre leieforhold utenom drop-in timer:
(faktureres og bestilles direkte via mail/telefon.)

100 % refusjon ved avbestilling innen 3 uker før arrangementet.
50 % refusjon ved avbestilling innen 2 uker før arrangementet.

Ingen refusjon ved avbestilling senere enn 2 uker før arrangementet.