her finner du våre

INSTRUKTØRER

Bli kjent med teamet vårt!

Vi ønsker å tilby våre to- og firbeinte kursdeltakere en personlige oppfølging, gode, praktiske instruksjoner, samt effektive innlæringsmetoder basert på positiv hundetrening og ny forskning.

Alle våre instruktører er med på 2 instruktørsamlinger i året, der vi oppdaterer oss gjennom interne teoretiske og praktiske kurs. I tillegg evaluerer vi arbeidet vårt gjennom kollegaveiledning og jevnlige møter.

Lisbeth er innehaver og daglig leder hos Innlandet Hundesenter og Utdanningssenter for hundetrenere AS. Utdannet hundetrener ved Hagan Hundeskole v/Turid Rugaas. Medlem av PDTE (Pet Dog Trainers of Europe). Utgitt boken: «Instruksjonshåndboken for hundetrenere». Spesialfelt atferd og problemløsning og har siden 2003 huset og rehabilitert omplasseringshunder med atferdsutfordringer.

Lisbeth er ansvarlig for hundetrenerutdannelsen i Norge og utlandet. Hun holder praktiske og teoretiske kurs i tillegg til eksterne kurs for andre hundeklubber og skoler. Lisbeth holder også atferdskonsultasjoner. Tidligere høgskolelektor og lektor på videregående skole, voksenopplæring og ungdomsskole.

kontakt@innlandethundesenter.no | 990 42 803 

Lisbeth Borg de Waard

Innehaver og skoleansvarlig

Janne er ansvarlig for Innlandet Hundesenters avdeling i Østfold. Hun holder blant annet valpekurs, unghundkurs, problemløsningkurs og foredrag om hundens språk
Etter 20 år i jobb i økonomi og IT-bransjen byttet Janne beite og utdannet seg til hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning.
Janne er engasjert i dyrs velferd og er også medlem i PDTE (Pet Dog Trainers of Europe). I tillegg har hun fordypning i emnet aggresjon hos hund og i emnet tvangsatferd hos hund. Høsten 2019 starter hun hundemassørutdannelsen hos Galen Therapy Centre.

janne@innlandethundesenter.no | 410 90 658

Janne Magnesen

Avdelingsansvarlig Østfold

Sølvi er utdannet hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning hos Innlandet Hundesenter. En 1,5 års  utdannelse med hovedvekt på hundens språk, atferd og læringsmetoder. Sølvi er sosionom og jobber i grunnskolen ved siden av å holde valpekurs, unghundkurs og gå pent i bånd kurs for Innlandet Hundesenter.
Sølvi holder også privatimer og atferdsrådgivning i Hedmark og Oppland.

solvi@innlandethundesenter.no | 91816897

Sølvi Kjellberg

Hundetrener avdeling Oppland og Hedmark

Mona er utdannet hundetrener med spesialfelt atferd hos Utdanningssenter for Hundetrenere. En 1,5 årig utdannelse med hovedvekt på hundens språk, atferd og læringsmetoder og er under utdannelse til hundemassør.

Mona har flere års erfaring med å holde hundekurs og er også leder i Sortland Hundeklubb. I tillegg tilbyr Mona konsultasjoner gjennom eget foretak Monas Hundekonsultasjn. Til daglig er Mona prosjektleder i Sortland kommune.

mona@innlandethundesenter.no | 909 39 939

Mona Hansen

Hundetrener nettkurs og Nord-Norge

Jonas er utdannet og arbeidet med ledelse i forsvaret, brannmann og nå ambulansemedarbeider og kursholder innen pedagogikk og kvalitetssikring for offentlig og privat næring. Jonas underviser også i førstehjelp – både på hund og mennesker. Jonas har to egne hunder han trener regelmessig i ulike hundesporter og har erfaring med tjenestehunder i forsvaret. Jonas er også lærer på hundetrenertutdannelsen i Tallinn, Estland og ansvarlig for kvalitetssikrings- og rapporteringssystemer hos Innlandet Hundesenter og Utdanningssenter for hundetrenere AS.

Han har gått ulike kurs om hund, atferd og hundetrening og modul 1 og 2 av Hundetrenerutdannelsen hos Innlandet Hundesenter.

Jonas Christiensen

Emneansvarlig på Hundetrenerutdannelsen i pedagogikk, didaktikk, veiledningsmetodikk og kvalitetssikringssystemer. Holder kurs innen førstehjelp for Innlandet Hundesenter.

Christina er utdannet vernepleier. Hun er oppvokst med hund og fra barnsalder har hun trent ulike hundesporter som agility og lydighet. Christina har erfaring med trening og problemløsning både på store og små raser. Hun har en 1,5 års utdannelse til hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning hos Innlandet Hundesenter, i tillegg til kurs om ulike innlæringsmetoder og kursøvelser for instruktører.

Christina har spesialisert seg i gå pent i bånd og passeringtreningskurs og har mye erfaring med problemløsning og atferdsutfordringer hos hund.
Christina Pettersen

Instruktør og hundetrener, avd. Skedsmo

Jolanta har en 1,5 års utdannelse til hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning hos Innlandet Hundesenter og fullført fordypningskurs i emnet tvangsatferd hos hund, og om fysiologisk trening.
Høsten 2019 starter hun hundemassørutdannelsen hos Galen Therapy Centre.

Jolanta holder valpekurs, unghundkurs og problemløsningskurs både på norsk og polsk.
Jolanta Bedla

Instruktør og hundetrener, avd. Skedsmo

gratis e-post kurs!

Gå pent i bånd

KLIKK HER

unghund kurs 15-18 måneder
- for deg med en tenåring i hus

KLIKK HER

kontakt

Telefon: (+47) 99 04 28 03
Hverdager 12-18

Epost: kontakt@innlandethundesenter.no

Besøksadresse:
Tomtveien 12, 2015 Leirsund

Postadresse:
Røsvikveien 1503, 8220 Røsvik