HUNDETRENERUTDANNELSEN 2019 – 2020

LÆRERE OG FORELESERE

Bli kjent med skolens team!

I tillegg til undervisning i sine fag vil de faste lærene også være tilgjengelig for veiledning og oppfølging av alle deltakerne. Vi følger deg opp gjennom hele utdannelsen!

Innehaver og daglig leder hos Innlandet Hundesenter og Utdanningssenter for hundetrenere. Utdannet hundetrener ved Hagan Hundeskole v/Turid Rugaas. Landsrepresentativ for PDTE (Pet Dog Trainers of Europe). Utgitt boken: «Instruksjonshåndboken for hundetrenere». Spesialfelt atferd og problemløsning og har siden 2003 huset og rehabilitert omplasseringshunder med atferdsutfordringer. Tidligere høgskolelektor, lektor på videregående skole, voksenopplæring og ungdomsskole. Mastergrad i Internasjonale Relasjoner fra Lancaster University, England og Bachelorgrad i administrasjon fra Schiller Int. University i Sveits, Frankrike og USA.

kontakt@innlandethundesenter.no | 990 42 803 / 611 64 256

Lisbeth Borg de Waard

Skoleansvarlig

Utdannet og arbeidet med ledelse i forsvaret, brannmann og nå ambulansemedarbeider og kursholder innen pedagogikk og kvalitetssikring for offentlig og privat næring. Jonas underviser også i førstehjelp – både på hund og mennesker. Jonas har to egne hunder han trener regelmessig i ulike hundesporter og har erfaring med tjenestehunder i forsvaret. Jonas er også lærer på hundetrenertutdannelsen i Tallinn, Estland og ansvarlig for kvalitetssikrings- og rapporteringssystemer hos Innlandet Hundesenter og Utdanningssenter for hundetrenere AS.

Jonas Christiensen

Emneansvarlig pedagogikk, didaktikk, veiledningsmetodikk og kvalitetssikringssystemer

Forelesere for 2019 – 2020
Grunnleggende diploma og fordypningskurs

Turid Rugaas: internasjonalt anerkjent forfatter og hundetrener. Turid har skrevet og publisert flere bøker og DVD’er. Mest kjent er «På talefot med hunden» som er en av de mestselgende hundebøkene i USA i 10 år. Turid holder egen hundetrenerskole i Europa, Asia og USA og er en svært etterspurt foredragsholder over hele verden. Turid Rugaas har mottatt Kongens fortjenestemedalje for sitt virke som hundetrener.

Dr. Amber Batson MRCVS IAABC: britisk veterinær og atferdsspesialist. Internasjonalt anerkjent foredragsholder. Amber har nesten 20 års erfaring med arbeid med dyr – og har fordypet seg i emner om atferd hos hund. Hun er og har vært tilknyttet flere offentlige britiske prosjekter som omhandler dyrevelferd, og samarbeider tett med ulike dyrevernsorganisasjoner            

Els Vidts: fysioterapeut og utdannet hundetrener. Els driver sin egen hundeskole i Belgia der hun tilbyr kurs og atferdskonsultasjoner for hundeeiere. Els har fordypet seg i tema anatomi og selebruk på hund og holder svært populære foredrag om temaer innen anatomi, observasjon og fysioterapi på hund internasjonalt i Europa og Asia.

Kathrine Handal: veterinær og hundetrener med fordypning i atferd. Kathrine er også utdannet hundetrener hos Lundqvist og har 2-årig klikkerutdannelse og 1-årig problemhundtrenerkurs. I tillegg har hun gjort studier av operant betinging hos Bob Baily-s «Chickencamps» og hun utdanner besøkshunder for Røde Kors. Kathrine driver eget veterinærkontor og tilbyr kurs og ulike aktiviteter for hund og eier.

 

Kjersti Lundemo: er utdannet hundetrener ved Hagan Hundeskole v/Turid Rugaas og er lærer ved IDTS (International Dog Trainer School Lisbeth Borg de Waard) i Tallinn, Estland. Til daglig jobber hun som lærer på Hamar videregående skole. Kjersti er oversetter og har lang erfaring fra forlagsbransjen. 

Luisa Greig: myoterapeut hos Galen Therapy Centre i England, med mange års erfaring i fysioterapibehandling av hund.

Winkie Spiers (nettundervisning): britisk hundetrener med egen hundeskole i London. Spesialisert på atferd hos hund. Skrevet og utgitt boken “How to handle living with your dog” og godkjent Bowen terapeut. Styreleder i PDTE (Pet Dog Trainers of Europe), og medlem i APDT (Association of Pet Dog Trainers), ABTC (Animal Behaviour and Training Council) og Association of INTO dogs.

Karen Webb (nettundervisning): britisk hundetrener utdannet hos Turid Rugaas i Nederland. Styremedlem i PDTE (Pet Dog Trainers of Europe). Karen er rådgiver for nye hundeiere som tar til seg omplasseringshunder gjennom RSPCA i England, og utdannet Applied Zoopharmacognosy Dip.IAZ underviser.

Charlotte S. Mikkelsen (nettundervisning): utdannet etolog ved NMBU og skal presentere sin Mastergrad: «Stabilitet i atferd og emosjoner hos hund fra 3 måneder til 15 måneders alder.»

Carina Ulvestad
(nettundervisning): utdannet hundetrener hos Turid Rugaas og skal presentere hovedoppgaven sin om «Taktil berøring».

Vi er alltid i utvikling og nye lærere og forelesere kommer i nær fremtid.

gratis e-post kurs!

gå pent i bånd

KLIKK HER

unghund kurs 15-18 måneder 
– for deg med en tenåring i hus

KLIKK HER

kontakt

Telefon: (+47) 99 04 28 03

Epost: kontakt@innlandethundesenter.no

Besøksadresse:
Tomtveien 12, 2015 Leirsund

Postadresse:
Røsvikveien 1503, 8220 Røsvik