Priser

Påmelding og betalingsvilkår

Ordinære kurs - prisene inkluderer gratis tilgang til alle webinarer hos Innlandet Hundesenter i 6 md fra dato for kursstart.

Ordinære kveldskurs
Valpekurs
Unghundkurs
Den voksne hunden I
Den voksne hunden II
Seniorhundkurs
Problemløsningskurs
Gå pent i bånd kurs
Agility
Carinas mix
Barn og hund kurs

Varighet
6 kurskvelder
6 kurskvelder
6 kurskvelder
6 kurskvelder
6 kurskvelder
6 kurskvelder
4 kurskvelder
5 kurskvelder/helg
6 kurskvelder
6 kurskvelder

Pris
1900,-
1900,-
1900,-
1900,-
1900,-
2500,-
1500,-
1900,-
1900,-
1900,-

1-dags kurs

1-dags kurs
1-dags gå pent i bånd kurs
1-dags hundens språk kurs
1-dags hundens språk kurs observatør

Pris
1200,-
1200,-
800,-

Atferdskonsultasjon

Atferdskonsultasjon
Prisen inkluderer: et møte med deg/dere og hunden inntil 1,5 time i våre lokaler på Rudshøgda eller Lillestrøm. Tilsendt treningsplan tilpasset din hund og oppfølging pr. telefon/e-post i inntil 8 uker etter møte.

Avstandskonsultasjon
Prisen inkluderer samtale pr. telefon/chat/e-post eller Skype i inntil 60 min. og inntil 4 e-poster fra oss i en periode på inntil 8 uker.

Pris

fra kr. 1900,-

 

 

 

1200,-

Privattimer

Privattimer (i Innlandet Hundesenters lokaler)
Enkelttime (60 min.)
Enkelttime pakke I: 2 x 60 min.
Enkelttime pakke II: 3 x 60 min.
Privattime pakke 2 – 3 deltakere
Privattime etter konsultasjon

Pris
600,-
1100,-
1500,-
Ta kontakt for pristilbud
600,-

Hundetrenerutdannelsen

Hundetrenerutdannelsen

37 500,-

Foredrag og Nettkurs

Foredrag
Webinar/nettkurs
Kveldsforedrag

Nettkurs
Gå pent i bånd

Pris
fra 150,-
fra 100,-

 

1500,-

Atferd og problemløsning kveldskurs

6 kvelder à 4 timer annenhver uke. Pris 3900,-

Viktig informasjon å gjøre seg kjent med nedenfor.

Nettkurs

Angrerett

Ved kjøp av dette produktet får du umiddelbar tilgang til tjenesten.
Det er ingen angrerett ved kjøp av dette nettkurset. Innholdet i kurset kan lastes ned eller strømmes direkte fra internett og er dermed unntatt fra angreretten ref. LOV-2014-06-20-27 kap. 6 §22. Mer om dette finner du i denne linken til Lovdata.


Vilkår for påmelding og betaling ordinære kurs:

Våre ordinære kurs, foredrag og webinarer har betaling med kort på nett.

Betaling på nett med kredittkort:

  • Vi bruker en sikker betalingsløsning via Stripe. Her kan du trygt betale med kortet ditt.
  • Påmeldingen er økonomisk bindende.

Avmelding ordinære kurs betalt med kort på nett:

  • Kursavgiften er kun refunderbar ved fremvisning av enten legeattest (eier) eller veterinærattest (hund) før kursstart.
  • Klippekort passeringstrening: ingen refusjon.

Privattimer og konsultasjoner blir faktura tilsendt på mail:

  • Dersom betaling ikke er mottatt i henhold til forfall på faktura vil privattimen/konsultasjonen automatisk ansees som avbestilt.

Innlandet Hundesenter forbeholder seg retten til å avlyse kurs som har færre enn 4 deltakere to dager før kursstart. De allerede påmeldte deltakerne får da valget mellom å få refundert kursavgiften eller få et alternativt tilbud om kurs.

Oppmøte og betaling/refusjon:

  • Dersom deltakeren ikke har mulighet til å møte på en eller flere treninger, kan en dessverre ikke automatisk forvente å få tatt igjen dette på neste kursrunde.
  • Kursavgiften tilbakebetales ikke etter påbegynt kurs. Opplever deltaker utfordringer i forhold til kurset må dette tas opp umiddelbart med kursholder eller annen ansatt hos Innlandet Hundesenter og vi vil eventuelt tilby en alternativ løsning dersom det er mest hensiktsmessig. Det er deltakers ansvar å sørge for at en melder seg på kurs som passer for seg og hunden sin i forhold til forkunnskaper og behov. Vi hos Innlandet Hundesenter gir svært gjerne utfyllende informasjon om kursinnhold og krav til forkunnskaper før en melder seg på kurs.
  • Om du eller hunden blir rammet av sykdom i løpet av kurset kan du mot fremvisning av legeattest (eier) eller veterinærattest (hund), få ta igjen resterende kursdager på neste kurs.
  • Får tispen din løpetid i løpet av kurset ta kontakt med kursleder. Se mer om løpetid under generell informasjon nedenfor.
  • Ved innstilt kurs vil Innlandet Hundesenter tilbakeføre kursavgiften i sin helhet innen 3 virkedager etter bekreftet innstilt kurs.

Noen av våre kurs har økonomisk bindende påmelding* og faktura vil bli tilsendt på mail.

* På disse kursene er det ikke mulig å avbestille og om du ikke møter, må du likevel betale for kurset.

For hundetrenerutdannelsen gjelder egne betalingsvilkår.

VERDT Å VITE:

Generell informasjon og etiske retningslinjer:

Alle former for fysisk straff, spruteflaske, strupehalsbånd, gå pent i bånd sele, bjeffehalsbånd og andre former for “dressurbånd” er ikke tillatt på våre kurs og treninger. Vi følger Dyrevelferdsloven og Mattilsynets anbefalinger.

• Aldersgrense for hundefører på kursene våre er 16 år. Er du under 18 år, må du ha samtykke av foresatte ved påmelding og betaling. Med hundefører, menes her den som er ansvarlig for hunden på kurset.

• Alle hunder som deltar på kurs må være vaksinert i henhold til veterinærs anbefalinger, og fri for lus og andre smittsomme utøyer.

• Du er selv ansvarlig for å ha forsikring på din hund. Innlandet Hundesenter er ikke ansvarlig for skader som oppstår på kurs, og andre aktiviteter tilrettelagt av Innlandet Hundesenter. Dette gjelder også de aktivitetene som er gratis og også valpe/hundemøter i regi av Innlandet Hundesenter. Vi ber deltakerne ta hensyn og følge nødvendige instruksjoner under kursdeltakelsen.

• Innlandet Hundesenter tar ikke ansvar for hvilke treningsmetoder den enkelte deltaker velger å bruke og resultatet av disse. Innlandet Hundesenter bruker og anbefaler kun positive innlæringsmetoder uten noen form for avstraffelse, redsel, smerte og ubehag ref. Lov om dyrevelferd.

• Som hovedregel tas det hensyn til hannhunder dersom en tispe får løpetid. Vår erfaring er at løpetid normalt ikke skaper store utfordringer. Viser det seg at en hannhund får store utfordringer grunnet løpetid hos tispe med løpetid, er det tispeeier som får tilbud om å ta igjen tapt kurskveld(er) på neste kurs. Er du i tvil ta kontakt med kursleder dersom du har spørsmål.

Serviceerklæring

Innlandet Hundesenter bestreber å tilby så god undervisning og personlig oppfølging som mulig. Derfor hører vi gjerne fra deg om du som kursdeltaker eller bruker av andre tjenester som privattimer og atferdskonsultasjoner skulle ha noe å utsette på oppfølging og/eller kursinnhold.

Det er viktig for oss og har stor verdi å få konstruktive tilbakemeldinger så snart som mulig dersom noe skulle oppstå, slik ar vi får muligheten til å rette opp eventuelle misforståelser og/eller misnøye. Serviceerklæringen gjelder alle ansatte og innleide instruktører og konsulenter tilknyttet Innlandet Hundesenter. Vi pålegger oss selv også taushetsplikt ovenfor alle våre deltakere og kunder.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial