Innlandet Hundesenter tilbyr et bredt utvalg kurs i Oppland og Hedmark. Våre ordinære kveldskurs går over seks uker inkludert teori første kurskveld.

Inkludert i prisen er gratis tilgang til alle webinarer arrangert av Innlandet Hundesenter i 6 md etter kursstart.

Valpekurs

Målet med kurset er å gi valp og eier en best mulig start og et godt grunnlag for trening med positive metoder. Vi har stort fokus på individuell oppfølging og kursene har derfor få deltakere.

Unghundkurs

Målet med kurset er å legge til rette for positiv trening og god oppdragelse for en sosial og velfungerende hund. Dette kurset passer også fint for deg som ikke har gått valpekurs tidligere. Vi har stort fokus på individuell oppfølging og kursene har derfor få deltakere.

Gå pent i bånd kurs

På dette kurset lærer du teknikker om hvordan du kan trene på at hunden passerer andre hunder og mennesker uten at den drar i båndet og/eller utagerer. Turene blir hyggeligere for både hund og eier når begge kan slappe av.

Hverdagslydighet Nybegynner & Videregående

På dette kurset tar vi for oss nyttige hverdagsferdigheter. Kurset er åpent for alle, og vi har stort fokus på å tilpasse treningen og øvelsene til hver enkelt hund og fører. Alle skal få den gode mestringsfølelsen og det skal være gøy å trene!

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial