Hundens språk – teori og praktisk observasjon

Ønsker du å forstå hunden din bedre?
God kommunikasjon er grunnlaget i ethvert godt forhold. Tenk deg hvor frustrerende det må være å gå rundt og ikke bli forstått når vi prøver å fortelle noe. Mange hunder gjør dessverre det fordi vi ikke har lært oss språket deres godt nok.

Misforståelser i kommunikasjonen kan blant annet føre til at hunder blir frustrerte og begynner å snakke til oss “i store bokstaver”, som igjen misforstås som blant annet aggressivitet hos hunden. Vi kan også lære oss å tyde signaler på eventuelle sykdom og smerte hos hunden ved å forstå språket deres bedre – for ikke å snakke om muligheten til å unngå ubehagelige og potensielt skumle situasjoner mellom hunder og barn.

Det aller BESTE er at vi legger et kjempegodt grunnlag for trening, samspill og forståelse ved å lære oss mer om hundens språk og signaler!

På dette 1-dags kurset får du en innføring i hvordan hunder kommuniserer med oss og med hverandre. Kurset består av teori og praktisk observasjon av hunder seg i mellom og med oss.

Alder: passer for hunder i alle aldre.
Kursvarighet: 1 dag (5 timer)
Forkunnskaper: ingen nødvendig – åpent for alle.

Pris: 1000,- for deltaker med hund
600,- for deltaker uten hund (observatørplass)
*Skriv om du ønsker ordinær plass eller observatørplass under kommentar i påmelding. Prisen inkluderer kursbevis.

Kursinnhold:

Teori med bilder, film og forklaring av hundens språk. Observasjon av andres og egen hund i samspill med hverandre og med deltakerne.

Kurset er åpent for alle med interesse for hunder. Du kan også delta uten hund på observatørplass. Hunder som er normalt godt sosialisert og som ikke har særskilte utfordringer er velkommen på kurset.

Hunder med særskilte utfordringer kan være med, med må avtales på forhånd. Har du en hund som trenger tilrettelegging så gi beskjed ved påmelding.

Dette er et populært kurs og blir fort fullt. Kurset holdes i Innlandet Hundesenters lokaler på Rudshøgda 15 min nord for Hamar. Kan på forespørsel settes opp andre steder.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial