Innlandet Hundesenter har hundetrenere med kvalifisert teoretisk og praktisk bakgrunn om atferd og problemløsning. Du kan få hjel av oss med atferdsproblemer både på kurs og med konsultasjoner og privattimer.

Du vil også kunne få stor nytte av våre gratis e-postkurs som du kan ta samtidig som du går på våre kurs:

Gå pent i bånd e-postkurs

Tips og råd for unghundtiden

Gå pent i bånd kurs

På dette kurset lærer du teknikker om hvordan du kan trene på å gå pent i bånd og passere andre hunder og mennesker uten at hunden drar i båndet og/eller utagerer. Turene blir hyggeligere for både hund og eier når begge kan slappe av.

Problemløsningskurs

Grunnen til at problemene oppstår er ofte usikkerhet, angst, stress og/eller dårlige erfaringer hunden har opplevd. Det er viktig å forstå årsaken til problemet for å kunne trene på best måte for å få en løsning/forbedring.
Dette kurset er for deg som har en hund som stresser, har vanskelig for å roe seg, overdreven bjeffing og kanskje utagering, hoppe/napper og annen overdreven atferd. Vi trener også på gå pent i bånd og passering.

Privatundervisning og konsultasjon

Har du en hund som av ulike årsaker ikke kan gå på kurs, eller er du usikker på om hunden er klar for kurs sammen med andre?

Klikk her for mer informasjon om konsultasjoner og privattimer.

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial