Velkommen på kurs!

På våre kurs legger vi stor vekt på individuell oppfølging og det er derfor få deltakere på hvert kurs. Treningen vil bli tilpasset hver enkelt hund og fører, og mestring står i sentrum. Vårt mål er at alle skal ha nytte av kursene de går, og at det skal være morsomt å lære!

Hos Innlandet Hundesenter har vi stort fokus på læring om hundens språk, deres naturlige instinkter og hvordan vi kan forstå hundens atferd. Vi mener gjensidig kommunikasjon og forståelse er grunnlaget for et godt og berikende samarbeid mellom hund og eier. Respekt, forståelse og følsomhet for hundens behov er i fokus.

Treningsmetodene Innlandet Hundesenter bruker er basert på positiv forsterkning. Vi belønner det vi vil ha mer av, og vi bruker mat/godbiter i innlæringen. Vi har stort fokus på ulike belønningsmetoder for at hundeføreren ikke skal gjøre seg avhengig av mat/godbiter i treningen. Ved problematferd bruker vi desensitivisering (gradvis tilnærming) og motbetinging (snu negativ til positiv ved hjelp av positiv assosiasjon).

På alle kurs er du velkommen til å ta med èn eller flere familiemedlemmer. Vi synes det er både hyggelig og bra at flere er sammen om å trene hunden. Kursprisene gjelder pr. deltakende hund.

Alle former for fysisk straff, spruteflaske, strupehalsbånd, gå pent i bånd sele, bjeffehalsbånd og andre former for “dressurbånd” er ikke tillatt på våre kurs og treninger. Vi følger Dyrevelferdsloven og Mattilsynets anbefalinger.

 

Innlandet Gruppe 01.jpg Forminsket     

Hva kan vi hjelpe deg med?

Vi tilbyr både praktiske kurs for deg sammen med hunden din, og kurs, foredrag og utdanning som er mer teoretiske og mest for den tobeinte.

Vi tilbyr kurs for valper, unghunder, voksne hunder og seniorhunder.

Vårt kurskonsept er enkelt og følger hundens alder, utvikling og aktivitetsbehov. På alle aktivitetene og kursene har vi fokus på dette:

  • Gode vaner i hverdagen
  • God og riktig mental aktivisering
  • Forebygge problematferd
  • Opparbeide mestringsevne og selvtillit for å unngå en usikker og utagerende hund
  • God og høflig framferd (ikke hoppe, hilse pent, vente, selvkontroll o.l.)
  • Hverdagsferdigheter: innkalling, gå pent i bånd, passere andre på en fin måte, håndtering, kontakt og samarbeidsøvelser

 Vi har også ulike problemløsningskurs og gå pent i bånd og passeringskurs.

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial