Våre hundetrenere

Vi ønsker å tilby våre to -og firbeinte kursdeltakere den beste personlige oppfølgingen, praktiske instruksjonen og de
mest effektiv innlæringsmetodene basert på positiv hundetrening og ny forskning.
Alle våre instruktører er med på 2 instruktørsamlinger i året der vi oppdaterer oss selv gjennom interne teoretiske og praktiske kurs,
i tillegg til at vi evaluerer vår eget arbeid gjennom kollegaveiledning og jevnlige møter.
Vi hører gjerne fra deg som kursdeltaker også dersom du har noen tilbakemeldinger som er til nytte for vårt kontinuerlige arbeid for å være
gode instruktører.

Carina Josefine Thorbjørnsdatter Iversen

Holder kurs på Rushøgda, i Brumunddal, Lillehammer og Hamar. Tilbyr konsultasjoner og privattimer på Rudshøgda.


Carina er utdannet allmennlærer med spesialpedagogikk og har gjennomført en 15 md lang utdannelse til sertifisert hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning hos Innlandet Hundesenter. Hun er oppvokst med hund og hundeoppdrett og har trent agility og lydighet siden hun var barn, og har konkurrert i agility klasse 3. I dag konkurrerer hun i rallylydighet.
Carina har mye erfaring med utstilling og handling, og har trent en av sine egne hunder til å bli godkjent besøkshund for Røde Kors, og der de jobber på en demensavdeling som besøksekvipasje. Nå er Carina under utdannelse til å bli instruktør for Røde Kors sine besøkshundkurs.

Carina brenner veldig for at folk skal bli oppmerksomme på alle de gode effektene av et godt samspill mellom hund og menneske. I treningen bruker hun positive og lekne metoder, og er glad i jobbe med triks som er bare for gøy, i tillegg til mer tradisjonelle øvelser.

Carina holder valpekurs, unghundkurs, kurs for den voksne hunden, lydighetsmix, barn og hund kurs og agilitykurs for Innlandet Hundesenter. I tillegg underviser hun i praktisk hundetrening på Innlandet Hundesenter sin hundetrenerutdannelse. Carina tilbyr konsultasjoner for eiere som har hunder med problematferd og privattimer i ulike praktiske ferdigheter som for eksempel innføring eller trening i utstilling, agility, eller hverdagslydighet, eller for de som har et ønske om å styrke forholdet mellom barn og hund.

Carina har også egen hjemmeside der hun publiserer artikler og blogger fra kurs og aktiviteter: http://www.carinajosefine.no

Carina holder kurs på Rudshøgda, Brumunddal og Lillehammer.

Kjersti Lundemo

Holder eksterne foredrag om hundens språk og underviser på hundetrenerutdannelsen i Norge og i utlandet.


Kjersti har trønderske røtter, men har bodd flere steder i Norge, de siste 15 årene på Hamar. Hun er utdannet fagoversetter i engelsk, og har arbeidet med oversetting, språkbearbeiding og forlagsarbeid i mange år. Til daglig er Kjersti lærer ved Storhamar vgs.

Jeg fikk min første hund i 2009, og er utdannet internasjonal hundetrener hos Turid Rugaas ved Hagan Hundeskole (2011/2012) – en 15 måneder lang utdannelse med hovedvekt på hundens språk, atferd og læringsmetoder.

Min formelle utdannels er:
Praktisk-pedagogisk utdanning, Høgskolen i Hedmark, ferdig 2016
Årsenhet i pedagogikk, Høgskolen i Lillehammer 2012
Fagoversetterstudiet i engelsk, Agder distriktshøgskole, 1986
Grunnfag i statsvitenskap, 1983

Kjersti holder foredrag og ulike kurs for Innlandet Hundesenter, i tillegg til at hun holder forelesninger på hundetrenerutdannelsen vår både i Norge og i utlandet.

Lene Marie Tangnes Paulsen

Holder kurs i Elverum og Hamar. Tilbyr konsultasjoner og privattimer i Elverum.


Lene er utdannet barne- og ungdomsarbeider og agronom. Hun er oppvokst med hund og har drevet med forskjellige hundesporter på hobbybasis. I dag er hun oppdretter og driver aktivt med Smeller der hun og den dansk-svenske gårdshunden Pernille deltok med supre resultater på NM i fjor høst. I tillegg driver Lene aktivt med Rallylydighet.

Lene er snart ferdig med den 15 md lange utdannelsen til hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning hos Innlandet Hundesenter. Lene har en særlig interesse for preging, språk, valp- og unghundatferd.

Lene holder kurs på Elverum.

Line Skogly

Holder kurs i Hamar. Tilbyr konsultasjoner og privattimer i Hamar og Stange.


Line er utdannet barnevernpedagog og har i tillegg gjennomført første avdeling spesialpedagogikk, studentveiledning i praksis og kunnskapsledelse. Siden 2003 har hun jobbet i friomsorgen.

Line er vokst opp med hund og fikk sin egen hund, en engelsk cocker spaniel, i 1997. I dag driver hun eget oppdrett og deltar på ulike typer hundaktiviteter og kurs, og holder på med siste delen av utdannelse til hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning.

Line er opptatt av opptatt av gode relasjoner preget av positivt samspill, trygghet, tillit og forståelse slik at hund og menneske kan få et lykkelig og positivt liv sammen.

Line holder kurs på Hamar og Elverum.

Stina Fure

Holder kurs, privattimer og konsultasjoner i Oslo.


Stina har vokst opp med stor hund, og har nå to chihuahuaer. Hun begynte på hundetrenerutdannelsen hos Innlandet Hundesenter og er ferdig utdannet i juni 2017. I tillegg har hun deltatt på flere kurs, seminarer og foredrag for å lære mer om adferd og hundetrening.

Etter over et år med hundepass i sitt eget hjem har hun fått mye erfaring med hunder i alle størrelser. Stina har også erfaring innen agility og klikkertrening.

Stina brenner for å hjelpe hund og eier med å fungere godt sammen i hverdagen.

Stina tilbyr også konsultasjoner og privattimer i Oslo. Du kan lese mer om Stina på hjemmesiden hennes: http://www.oslohundetrener.no/

Christina Pettersen

Holder kurs på Leirsund. Tilbyr konsultasjoner og privattimer i Lillestrøm og i våre lokaler å Leirsund.


Christina er utdannet vernepleier. Hun er oppvokst med hund og fra barnsalder har hun trent ulike hundesporter som agility og lydighet. Christina har erfaring med trening og problemløsning både på store og små raser. Hun er for tiden under utdannelse hos Innlandet Hundesenter til hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning.

Ann Jeanett Hansen

Holder kurs på Gjøvik og konsultasjoner i områdene Gjøvik, Østre og Vestre Toten.


Ann Jeanett er vokst opp med hund og er lidenskapelig opptatt av hundens atferd og språk. I tillegg til å ha gått flere kurs med egen hund, har hun jobbet som hundepasser. Ann Jeanett er utdannet hundetrener med spesialfelt atferd og problemløsning hos Innlandet Hundesenter. Hun er opptatt av at hund og eier får et godt samarbeid og for økt forståelse for hundens språk og naturlige instinkter og behov.
Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial