Logo Innlandet Hundetrenerutdannelse

 

Dette sier våre tidligere og nåværende elever om utdannelsen:

 

Ina Marie Øren Lunde – hundetrenerutdannelsen avd. Lillestrøm, 2016 – 2017:
“Da jeg startet utdannelsen min ved Innlandet Hundesenter, ønsket jeg å gå mer i dybden rundt hundespråket og problemløsning. Det var viktig for meg å kunne jobbe MED hunden min, fremfor å til tider jobbe imot den. Det å nullstille seg og sine meninger var enklere enn forventet – Lisbeth har gode kilder, gode argumenter og en enormt god evne til å lære bort, sammen med samtlige av foredragsholderne. Det er ingen tvil om at jeg etter endt utdannelse vil være trygg på arbeidet jeg gjør med egen hund, og som hundetrener for andre hunder og deres eiere. Gjennom utdannelsen er det rom for å utvikle seg i et trygt tempo, med riktig oppfølgning for å kunne forbedre arbeidet vi gjør. Jeg gir en stor takk til Innlandet Hundesenter, Lisbeth Borg de Waard og de andre foredragsholderne for god, faktabasert kunnskap – og gode, trygge rammer for utvikling innenfor hundefaget. Takk! “

 

Line Skogly – hundetrenerutdannelsen avd. Rudshøgda, 2016 – 2017 (nå også instruktør for våre kurs på Hamar og Elverum):
“Innlandet hundesenter er en hundetrenerskole jeg trygt og varmt kan anbefale til alle. Her møter du dyktige og erfarne mennesker, og fokus på hundetrening med positive metoder sett i lys av verdiene glede, samspill, mestring og motivasjon. Skolen er profesjonell og seriøs, og er hele tiden oppdatert på det nyeste innen hundeverden. For min del har utdanningen bidratt til en større bevisstgjøring og innsikt på mange områder knyttet til hundefaget, samt tilgang til en stor kunnskapsbank og en hundeverden jeg nå er stolt av å kunne være en del av.”

 

Balu Kàdàr – hundetrenerutdannesen avd. Lillestrøm, 2016 – 2017
“Jeg gikk først et 1- dagskurs hos Innlandet Hundesenter, siden jeg hadde problemer med hunden min og der fikk jeg  masse gode tips, men skjønte at jeg trenger mere kunnskap så jeg har meldt meg på hundetrenerutdannelsen. Nå er jeg ferdig utdannet hundetrener om 1 måned og kunne ikke har vært mer fornøyd! De siste 1,5 årene har vært spennende, kunnskapsrik og en fantastisk mulighet til å kunne starte en karriare som hundetrener!”

 

Stina Fure – hundetrenerutdannelsen avd. Lillestrøm, 2015 – 2016 (holder nå kurs for Innlandet Hundesenter i Oslo):
“Jeg er nå snart ferdig med alle modulene på hundetrenerutdannelsen til Innlandet hundesenter. Først og fremst var jeg ute etter å lære mer om hund for å kunne hjelpe mine egne hunder, men underveis fant jeg ut at dette er noe jeg vil jobbe mer med. Jeg har nå startet opp bedriften Oslo Hundetrener og holder kurs for Innlandet Hundesenter, i tillegg til konsultasjoner/privattimer i Oslo-området.
Dette hadde jeg nok ikke gjort uten hjelp og motivasjon fra Lisbeth. Jeg kan anbefale hundetrenerutdannelsen til alle som ønsker å jobbe med hund eller bare få en bedre innsikt for å trene sin egen hund

 

Ønsker du å kontakte en av våre elever som går, eller har gått hos oss så send en mail til kontakt@innlandethundesenter.no så vil vi formidle navn og mailadresser til elevene du kan kontakte.

 

 

hundetrenerutdannelse

 

Social media & sharing icons powered by UltimatelySocial